Oslofjordtunnelen Brann - Oslofjordtunnelen stengt til 9. august • Budstikka : 02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og .

Overvåkingsvideo av brann i vogntog i oslofjordtunnelen 5. Klokken 19.54 onsdag kveld varslet vegtrafikksentralen om at oslofjordtunnelen var stengt i begge retninger på grunn av motorhavari. Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen. Nyheter og innsikt om brann i tunnel. Tunnelen ble tømt for trafikk, da brannen skapte .

02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og . Oslofjordtunnelen stengt til 9. august • Budstikka
Oslofjordtunnelen stengt til 9. august • Budstikka from www.budstikka.no
Brannen i oslofjordtunnelen skyldes trolig motorhavari: Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen. Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket. Tunnelen er stengt i begge retninger. Omfang og omstendighetene rundt hendelsen er foreløpig uavklarte. Klokken 19.54 onsdag kveld varslet vegtrafikksentralen om at oslofjordtunnelen var stengt i begge retninger på grunn av motorhavari. Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer. 02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og .

Vurdering om eventuell åpning av tunnelen blir tidligst tatt tirsdag.

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket. Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer. 02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og . Overvåkingsvideo av brann i vogntog i oslofjordtunnelen 5. Omfang og omstendighetene rundt hendelsen er foreløpig uavklarte. Statens vegvesen bekrefter at alt er satt . Klokken 19.54 onsdag kveld varslet vegtrafikksentralen om at oslofjordtunnelen var stengt i begge retninger på grunn av motorhavari. Nyheter og innsikt om brann i tunnel. Brann i vogntog i oslofjordtunnelen. Det brenner i et vogntog i oslofjordtunnelen. Tunnelen ble tømt for trafikk, da brannen skapte . Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen.

Brann i vogntog i oslofjordtunnelen. Tunnelen er stengt i begge retninger. Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket. Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Overvåkingsvideo av brann i vogntog i oslofjordtunnelen 5.

Omfang og omstendighetene rundt hendelsen er foreløpig uavklarte. VIDEO: Se hvor raskt brannen i Oslofjordtunnelen utviklet
VIDEO: Se hvor raskt brannen i Oslofjordtunnelen utviklet from img.gfx.no
Tunnelen er stengt i begge retninger. Statens vegvesen bekrefter at alt er satt . Brannen i oslofjordtunnelen skyldes trolig motorhavari: Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen. Nyheter og innsikt om brann i tunnel. Brann i vogntog i oslofjordtunnelen. Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Klokken 19.54 onsdag kveld varslet vegtrafikksentralen om at oslofjordtunnelen var stengt i begge retninger på grunn av motorhavari.

Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer.

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en semitrailer. Det brenner i et vogntog i oslofjordtunnelen. Tunnelen er stengt i begge retninger. Nyheter og innsikt om brann i tunnel. Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer. Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket. Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen. Brannen i oslofjordtunnelen skyldes trolig motorhavari: Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Brann i vogntog i oslofjordtunnelen. 02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og . Klokken 19.54 onsdag kveld varslet vegtrafikksentralen om at oslofjordtunnelen var stengt i begge retninger på grunn av motorhavari. Statens vegvesen bekrefter at alt er satt .

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket. Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen. Overvåkingsvideo av brann i vogntog i oslofjordtunnelen 5. Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Nyheter og innsikt om brann i tunnel.

Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer. Tunnelbrann: Kjørte inn i stengt tunnel - AT.no
Tunnelbrann: Kjørte inn i stengt tunnel - AT.no from img.gfx.no
Nyheter og innsikt om brann i tunnel. Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil, som nå skal være slukket. Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en semitrailer. Overvåkingsvideo av brann i vogntog i oslofjordtunnelen 5. Brann i vogntog i oslofjordtunnelen. Vurdering om eventuell åpning av tunnelen blir tidligst tatt tirsdag. Det brenner i et vogntog i oslofjordtunnelen.

Vurdering om eventuell åpning av tunnelen blir tidligst tatt tirsdag.

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en semitrailer. Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen. Overvåkingsvideo av brann i vogntog i oslofjordtunnelen 5. Klokken 19.54 onsdag kveld varslet vegtrafikksentralen om at oslofjordtunnelen var stengt i begge retninger på grunn av motorhavari. Nyheter og innsikt om brann i tunnel. Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer. Tunnelen er stengt i begge retninger. Det brenner i et vogntog i oslofjordtunnelen. Vegtrafikksentralen melder på twitter at brannen er . Statens vegvesen bekrefter at alt er satt . Brann i vogntog i oslofjordtunnelen. Vurdering om eventuell åpning av tunnelen blir tidligst tatt tirsdag. 02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og .

Oslofjordtunnelen Brann - Oslofjordtunnelen stengt til 9. august • Budstikka : 02/08/2021 08:49 av ntb nyheter og .. Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en semitrailer. Det brenner i et vogntog i oslofjordtunnelen. Tekniske problemer i oslofjordtunnelen medførte lange køer. Brannen i oslofjordtunnelen skyldes trolig motorhavari: Denne semitraileren var på vei mot drøbak gjennom oslofjordtunnelen da den tok fyr mandag morgen.

Statens vegvesen bekrefter at alt er satt  oslofjordtunnelen. Tunnelen ble tømt for trafikk, da brannen skapte .